top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiDr. Mitroi

AFLĂ ACUM BENEFICIILE IMPLANTULUI DENTAR

Pierderea dinților este o realitate, numeroase persoane suferind de lipsa unuia sau mai multor dinți din cauza cariilor dentare, a bolii parodontale sau a leziunilor cauzate de un accident. Ani la rând, singurele opțiuni de tratament disponibile pentru persoanele cu dinți pierduți au fost protezele și punțile dentare clasice. Astăzi, grație avansului tehnologic, pacienții se pot bucura de un tratament predictibil bazat pe implanturi, o soluție cu numeroase avantaje.


PREVENIREA MIGRĂRII DINȚILOR

Inserarea unei rădăcini artificiale oprește procesul natural de migrare a dinților învecinați spre spațiul rămas gol. Migrarea acestora poate conduce la acumularea deranjantă de resturi alimentare între dinți după fiecare masă și chiar la crearea în timp a unor spații inestetice între aceștia.


STABILITATE

Un implant dentar reușește să ofere o priză foarte bună, fiind integrat în țesutul osos, permițând refacerea coroanei dentare și reluarea funcțiilor masticatorii. Te vei putea bucura de alimentele preferate, iar în timp nu vei mai face diferența între dinții naturali și cei care se sprijină pe implant.


EVITĂ TRATAMENTELE COMPLEXE

După extracție, osul care a susținut dintele își reduce dimensiunile în timp. Prin inserarea unui implant după extracție, se evită procesele de atrofie osoasă, resorbție osoasă și retracție gingivală, țesuturile din jurul rădăcinii dintelui care a fost extras menținându-și forma lor naturală.


SOLUȚIE PE TERMEN LUNG

Durata medie de folosire în SUA a unui implant dentar este de 15-25 de ani, însă se așteaptă ca sistemele de generație nouă să poată fi folosite chiar toată viață. Această soluție este și una estetică, evitându-se în cazul pacienților cu mai mulți dinți modificările aspectului feței.


DINȚII VECINI NU SUNT AFECTAȚI

Această soluție a implantologiei moderne permite evitarea intervenției asupra dinților vecini – se intervine exclusiv în zona dintelui sau dinților lipsă. Confortul pacientului în cazul tratamentului prin implanturi dentare este asemănător confortului oferit de un dinte natural.


BUCURIA UNEI VIEȚI NOI

Pentru pacienții purtători de proteză, o lucrare fixă pe implanturi dentare va reprezenta o schimbare majoră în bine. Ei vor zâmbi mai mult, vor socializa mai ușor, vor consuma alimente fără restricții, vor fi mai optimiști și își vor putea menține mai ușor sănătatea generală.



Cât costă un implant dentar?


Prețul unui tratament cu implanturi dentare este influențat radical de mai mulți factori, mulți dintre aceștia fiind de cele mai multe ori necunoscuți pacientului, în special aceluia neinformat corect și aflat în căutarea chilipirului.


Întrucât fiecare pacient este diferit, fiecare plan de tratament este diferit și dorințele fiecărui pacient sunt diferite, prețul unui tratament pe implanturi nu poate fi oferit online, fără o consultatie în cabinet în prealabil!


După tratamentul cu implant dentar, pacientul își recapătă funcția masticatorie și își redobândește armonia feței și estetica zâmbetului.



Programări la 0701011121

1.303 afișări
bottom of page