top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiDr. Mitroi

N-ai fost niciodata la stomatolog?

Costul tratamentelor și frica asociată cu dentistul sunt principalele motive pentru care oamenii nu ajung la medicul stomatolog.


Fiindcă sănătatea orală a românilor este prioritară pentru noi, îți propunem câteva soluții pentru ca tu să începi să mergi la dentist!





Problema banilor

Știm că mulți români aleg să nu meargă la dentist deoarece se tem de costurile ridicate ale tratamentelor. Avem de-a face totuși cu un paradox: vizitele regulate la stomatolog depistează din timp orice problemă dentară și o tratează cu costuri mult mai reduse decât crezi. Prin comparație, orice problemă dentară netratată la timp va ridica mult costul tratamentelor de care vei avea nevoie la un moment dat. Mai mult, igiena orală precară îți poate afecta sănătatea generală.


Soluțiile noastre

  • Economisește puțin câte puțin – Dacă bugetul tău lunar este restrâns, pune deoparte puțin câte puțin pentru urgențe stomatologice și o vizită anuală la dentist.

  • Plătește în rate – Dacă te supără vreo problemă dentară va fi mai ieftin să o tratezi imediat. La Echo Dental Care suntem alături de tine chiar și în momente financiare dificile și îți oferim tratamente cu plata în rate pentru ca tu să poți avea grijă de sănătatea ta indiferent de situație.


Problema fricii față de medicul dentist

Deși majoritatea tratamentelor dentare nu sunt dureroase, mulți oameni dezvoltă o fobie față de vizitele la dentist. Semnele cele mai comune ale acestei fobii sunt:

  • Nu poți să dormi bine în noaptea dinaintea consultației.

  • Devii din ce în ce mai temător când îți aștepți rândul la consultație.

  • Gândul să mergi la dentist te sperie, la fel și instrumentele stomatologice.

  • Simți o senzație de panică și ai dificultăți de respirație atunci când dentistul folosește instrumentele stomatologice.

Sfaturile noastre

  • Fii pozitiv si repetă-ți în minte că poți trece cu succes peste vizita la stomatolog.

  • Distrage-ți atenția de la gânduri negative ascultând muzică, folosind jocuri de cuvinte sau legând experiența de ceva care îți place.

  • Distanțează-te de activitățile stomatologice din cabinet – folosește-ți imaginația și gândește-te la altceva în timpul procedurii.

  • Alege un medic în care ai încredere și care știe să te încurajeze și să te ajute să treci peste frică. Da, există medici care știu exact cum să te susțină atunci când îți este frică!


Când vine vorba de sănătatea dinților tăi, nu amâna o vizită la dentist din nici un motiv! Alege Echo Dental Care pentru a preveni și trata problemele dentare, fiindcă echipa noastră este gata să te trateze și să te ajute să treci cu succes peste teama față de dentist! Programează-te la un consult la 0701.01.11.21


Fă o prioritate din sănătatea ta și a copilului tău și de restul ne ocupăm noi!



PROGRAMĂRI LA 0701.01.11.21

74 afișări
bottom of page