top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiDr. Mitroi

Proteză dentară fixată pe mini-implanturi

Luați-va adio de la protezele instabile! Cea mai mare problemă a protezei inferioare este instabilitatea (cauzată de mai mulți factori). Orice element de ancorare ajută enorm în stabilizarea ei. Dacă nu mai aveți niciun dinte pe arcadă, soluția este stabilizarea protezei cu mini implanturi!





Cum funcționează?

Protezele dentare fixate pe mini-implanturi reprezintă o modalitate eficientă din punct de vedere financiar de înlocuire a dinților lipsa.  Această metodă fixează foarte bine protezele dentare, oferind avantaje superioare față de protezele dentare mobilizabile tradiționale.


Care sunt beneficiile unei proteze dentare fixată pe mini-implanturi?

Protezele instabile vor fi de domeniul trecutului. După o intervenție chirurgicală fără durere, viață dvs. se va schimbă radical, având posibilitatea să mestecăți alimentele și să zâmbiți din nou cu încredere!


o Gata cu adezivii, pastele, guma sau pudrele pentru proteze.


o Implanturile ajută la fixarea structurii dvs. faciale prin conservarea osului rămas în maxilar.


o Acestea reduc ridurile din jurul gurii prin restaurarea suportului buzelor.


o Capacitatea dvs. de a mesteca este considerabil îmbunătățită – puteți mânca orice doriți și vă puteți bucură din nou de mesele dvs.


o Siguranță și confort – gata cu momentele stânjenitoare cauzate de protezele instabile!



Cât costă un implant dentar?


Prețul unui tratament cu implanturi dentare este influențat radical de mai mulți factori, mulți dintre aceștia fiind de cele mai multe ori necunoscuți pacientului, în special aceluia neinformat corect și aflat în căutarea chilipirului.


Întrucât fiecare pacient este diferit, fiecare plan de tratament este diferit și dorințele fiecărui pacient sunt diferite, prețul unui tratament pe implanturi nu poate fi oferit online, fără o consultatie în cabinet în prealabil!


După tratamentul cu implant dentar, pacientul își recapătă funcția masticatorie și își redobândește armonia feței și estetica zâmbetului.



Programări la 0701011121

1.708 afișări
bottom of page